HAPPY 19TH BIRTHDAY NIALLER

Grattis på födelsedagen Niall <3 och så kan vi ju säga grattis i långt efterskott till Liam, var ju i Turkiet den veckan han fyllde år men grattade honom på Twitter så kom inte och kalla mig för Directionator or something okej? Hoppas ni har grattat honom på Twitter - om ni har det. Kram! xxx


Kapitel 12 - Stole my heart

(först av allt: detta är kort pga jag är i Turkiet och detta är skrivet i mobilen. Andra: TACK FÖR ERA KOMMENTARER, ni har fått mitt tidigare låga självförtroende till ett högt och fint självförtroende. Jag kan inte vara mer tacksam. Tack så grymt mycket. Jag står i skuld till er <3
Tredje: Är ni lika taggade inför LWWY som jag är? Kan knappt vänta på att få höra den. Bara titeln "Live While We're Young" låter otroligt bra!
För övrigt så är ni bäst. Puss .xx)

Aprils perspektiv:
Jag avbröt snabbt kyssen. Trots att jag var full så var jag medveten om vad jag gjorde och vad jag kände. När Jake kysste mig så kände jag... Inget. "Jag är ledsen, Jake" sa jag och gick upp från poolen och fram till Liam.
Direkt såg jag att något var fel. "Liam, vad är fel?"
"Inget, April. Oroa dig inte" sa han och log ett fejkat leende. Jag suckade och bestämde mig för att låta bli att prata om det nu. Det är bättre att prata om det när jag är vid fullt medvetande.
"Trace!" sa jag högt. Han stod och pratade med några killar.
"Ja?" frågade han smått irriterat.
"Vi sticker, ring mig imorgon"
"Sure. Hej då"


Liams perspektiv:
Jag visste inte vad det var med mig. Jag blev avundsjuk på att Jake fick kyssa April..
NEJ LIAM. Inte tänka så! Du har en flickvän! Danielle! April är bara din bästa vän!
Faktiskt så hade jag och Danielle svårt i vårt förhållande. Jag menar, hon har sin danskarriär och jag har min musikkarriärer. Det är svårt när båda är mycket och reser. Men jag älskar henne, det gör jag.
"Liam? Ska vi åka tillbaka till hotellet?" frågade en full Zayn och avbröt mina tankar. Jag nickade. Niall, Zayn, Louis, Harry och April var här, så alla var med.
Jag ringde Paul som skickade en bil att hämta upp oss.
Louis pratade i telefon, så jag lyssnade på det.
"Hej älskling. Nej Eleanor, jag är inte full. Okej, kanske lite. Jaja, jag är full nöjd älskling?Ja jag ska ringa dig. Älskar dig med. Puss" slumrade han fram.
"Där är Paul!" sa April högt och pekade mot en svart minibuss som Paul stod lutat mot. Han log mot oss men leendet försvann när han såg oss(utom jag då) vingla fram.
30 minuter tog det att att komma fram till vårt hotell på grund av den massiva trafiken. Jag hade suttit tyst och lyssnat på när Harry hade pratat om tjejen från festen, Josefine, hela tiden. Han hade bestämt träff med henne imorgon. Hur han nu skulle orka det...


Jag gick in i badrummet och borstade tänderna. Medan jag borstade tänderna tog jag fram min mobiltelefonoch bestämde mig för att lägga ut bilden på mig och Trace som vi tagit under kvällen.
Liam Payne @Real_Liam_Payne
Great to see ya again man @TraceWood

Jag spottade ut tandkrämen och gick raka vägen till sängen och strax därefter så tog John Blund över...RSS 2.0